Alanya'daki o kooperatif artık 1 numara

Alanya ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yapılan sınıflandırmalar sonucu birinci grupta yer aldı.

Alanya'daki o kooperatif artık 1 numara
2009 yılında Ali Akkaya tarafından kurulan Alanya ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi çalışmalarına son hızla devam ediyor ve esnafın, vatandaşın zor günlerinde yanında olmaya devam ediyor. Geçen 9 yılın ardından kooperatif yapılan değerlendirmeler sonucu birinci gruba yükseldi. 

Konuyla ilgili açıklama kooperatifin kurucu başkanı Ali Akkaya'dan geldi. Akkaya, "Alanya ve Çevresi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'nin an itibariyle gelmiş olduğu nokta, onur ve gurur vericidir. Bilindiği üzere Kooperatifler; nakit varlıkları, gayrimenkulleri, Kredi Takip Oranları gibi çeşitli kriterlerde performansa tabii tutularak sınıflandırılmakta ve buna görede gruplar oluşmaktadır. 1 Kasım 2017 tarihi titbariyle Kooperatifimiz en üst seviye olan 1. grupta yer almıştır.

Kooperatifimizin bu seviyeye gelmesinde; başta bizlere güvenen üyelerimize, yönetim ve denetim kurullarımıza, Halkbankası Toptancı Hal Şubesi Müdürümüz Sinan Özdemir ve bankamız çalışanlarına, 6. Bölge Birliği Başkanımız Ahmet Tural ve Merkez Birliği Başkanımız Abdulkadir Akgül'e sonsuz teşekkür ederiz.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 09:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83