Alanya'daki o mahallenin su sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya’da alt yapı çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Alanya'daki o mahallenin su sorunu çözüldü
Alanya Asat Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Alanya’nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Hacımehmetli Mahallesi, Bağderesi ve Böcülü Mevkii’nin su ve kanalizasyon sorununu çözdü. Yerleşim yerinin eskiyen su boruları yenilenirken, kanalizasyon hattı da tamamlandı. Asat’ın çalışmalarıyla bozulan yol ise, kısa sürede alt yapısı hazırlanarak, sıcak asfaltla kaplandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çalışma yapılan bölgede incelemede bulundu. Güney’e Hacımehmetli Mahallesi Muhtarı Duran Akışoğlu eşlik etti. Çalışmanın son durumu hakkında ilgili kişilerden bilgi alan Güney, mahalle sakinleri de sohbet etti. Muhtar Duran Akışoğlu ve mahalle sakinleri, Bağderesi ve Böcülü’ye yapılan yatırımdan ötürü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür etti.


Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’nın dört bir yanında içme suyu başta olmak üzere kanalizasyon ve diğer alt yapı çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Asat ekiplerimiz, yatırımlarını tamamladıktan sonra hemen bozulan yolları tamir ediyor ve sıcak asfaltla kaplıyor. Hacımehmetli Mahallesi’nin su ve kanalizasyon sorununu da böylece çözdük. Yatırımlarımız devam edecek“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 11:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83