Alanya'daki odalarda seçim heyecanı başlıyor

2022 yılının ilk günlerinde Alanya’daki odalar peş peşe seçim heyecanı yaşayacak.

Alanya'daki odalarda seçim heyecanı başlıyor

Alanya'da yeni yılın ilk günlerinde seçim heyecanı yaşanacak. Seçim telaşının yaşandığı odalar için adaylar sahaya inerek çalışmalarını sürdürürken, birçok odanın da seçim takvimi netleşti. Buna göre ilk olarak 4 Ocak 2022’de Alanya Otelciler, Pansiyoncular, Lokantacılar, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Esnaf Odası seçime gidecek. Mevcut başkan Hüseyin Değirmenci’nin tek aday olduğu seçim 4 Ocak’ta Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) saat 10.00’da yapılacak. Genel kurul çoğunluk sağlanamadığı takdirde 10 Ocak’ta aynı yer ve saatte ikinci kez düzenlenecek. 

BAKKALLAR ODASI'NDA TEK ADAY YENİALP

5 Ocak’ta da Alanya Bakkallar ve Bayiler seçime gidecek. Saat 10.00’da Alanya Odası Şoförler Odası Düğün Salonu’nda başlayacak seçime mevcut başkan Velittin Yenialp tek aday olarak girecek. Genel kurulda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise seçim 11 Ocak’ta aynı yer ve saatte ikinci kez düzenlenecek. 

MİNİBÜSÇÜLER ODASI’NA 3 ADAY 

7 Ocak’ta ise Alanya Minibüsçüler, Otobüsçüler ve Servis Araçları İşletmeleri Esnaf Odası seçime gidecek. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 09.00’da başlayacak seçimde mevcut başkan Doğan Bacak, Paşa Özkan ile Ferhat Akkanat yarışacaklar.   

banner111

ESNAF ODASI YARIŞINDA 4 ADAY TER DÖKECEK

13 Ocak’ta Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) seçimleri gerçekleştirilecek. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 09.00’da başlayacak seçimde mevcut başkan Nuri Demir, Selman Arıkan, Duran Şimşek, Fatih Nizam yarışacaklar.

METAL İŞLERİ ODASI’NA 3 ADAY VAR

Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçiler, Kaportcılar, Oto Tamirciler Sanatkarları Esnaf Odası da 21 Ocak’ta saat 10.00’da Alanya Belediyesi Cikcilli Düğün Salonu’nda seçim gerçekleştirecek. Seçimde mevcut başkan Kerim Taş, Ekrem Mesele, Ali Rıza Açman yarışacaklar. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul 27 Ocak’ta aynı yer ve saatte ikinci kez düzenlenecek.   Alanya Mobilyacılar, Doğramacılar ve Hızarcılar Odası ise 19 Ocak 2022’de saat 10.30’da Alanya Şoförler Odası Düğün Salonu’nda genel kurul düzenleyecek. Genel kurula mevcut başkan Hüseyin Alataş tek aday olarak girecek. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul 26 Ocak’ta aynı yer ve saatte ikinci kez düzenlenecek.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83