Alanya'daki yangının bilançosu milyonları buldu

Alanya'da hafta sonu çıkan yangında adeta küle dönen Öz Tuna Otel Ekipmanları ve üstündeki binayı Hüseyin Güney ve Mehmet Şahin ziyaret etti.

Alanya'daki yangının bilançosu milyonları buldu
Alanya'da Cumartesi günü çıkan Çevre Yolu üzerinde bir dükkanda çıkan yangında korku dolu anlar yaşanmıştı. Öz Tuna Otel Ekipmanları'nda çıkan yangın büyümüş tüm binayı alevler kaplamıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu yangın söndürülmüştü. 

Bugün yangının ardından Burhanettin Yılmaz'ın sahibi olduğu Öz Tuna Otel Ekipmanları'na geçmiş olsun ziyaretleri yapıldı. Aynı zamanda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) üyesi'de olan Burhanettin Yılmaz'ın ilk ziyaretçilerinden birisi ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'di. Şahin yanan dükkanda gezdi geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şahin, "Yangında can kaybının olmaması tek tesellimiz olurken, Rabbim tüm vatandaşlarımızı ve üyelerimizi bu tür talihsiz kazalardan korusun." dedi.




Güney ve Harputlu ziyaret etti

Hafta sonu Alanya Küçük Hasbahçe Mahallesi’nde meydana gelen yangın bir işyerinin tamamen yanmasına bazı dairelerin de kullanılamaz hale gelmesine neden olmuştu. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle binanın tamamını sarmadan söndürülürken, olayda can kaybının olmaması en büyük teselli kaynağı oldu. Yangının bilançosu gün ağardıktan sonra ortaya çıktı. Zarar milyonları bulurken, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’le birlikte yangın mahallinde incelemelerde bulundu .

Güney, ve Harputlu, işyeri tamamen yanan vatandaşa ve evleri oturulamaz hale gelen vatandaşlarla tek tek sohbet etti ve sorunlarının giderilmesi yönünde devletin ilgili kurumlarının üzerlerine düşen görevleri yaptığını ifade etti. Alanya itfaiye Müdürlüğü olayla ilgili raporunu hazırlarken, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı da mağdur olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı.
 
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, vatandaşların büyük bir felaket atlattıklarını belirterek, “ ölen ya da yaralanan olmaması hepimizin en büyük tesellisi, Mağdur vatandaşlarımızı kaymakamımızla birlikte ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımıza devletin ilgili kurumları gerekli destekleri vermek için çalışıyor. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83