Alanya'dan kutsal topraklara yolculuk başladı

Alanya'da, Hacı Gülser Bulut Kuran Kursu Ögreticisi Saliha Toksöz Çomulu öncülüğünde yaklasik 35 kişilik umreci grubu dualarla Umre ziyareti için kutsal topraklara uğurlandı.

Alanya'dan kutsal topraklara yolculuk başladı
Umre ziyareti yapacak umreciler için Alanya Müftülüğü önünde uğurlama töreni düzenlendi. Dualarla umre ziyareti yapacak umreciler yolcu edildi. Uğurlama töreni sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Yapılan duanın ardından Alanya Müftüsü Mustafa Topal umre yolcularına seslenerek, "Umreye gidenler tavaf yapacaksınız say yapacaksınız bunların hepsinin birer anlamı var. Onun için orada zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Manevi hayatınıza milat olsun umre. Orada zemzemden içeceksiniz inşallah cennet içeceklerinden içmekte nasip olsun. Allah sizleri muvaffak etsin yolculuğunuz hayırlara vesile olsun umreniz mebrur olsun" dedi.

Daha sonra konuşma yapan Grup Görevlisi Saliha Toksöz Çomulu ise Rabbim nasip ederse inşallah sizler burdan nasıl yolcu edildiyseniz 15 gün sonra sizleri bu kalabalıkta aynı yerde ailelerinize sağ salim teslim edeceğiz. Rabbim şimdiden umrenizi mebrur eylesin" diye konuşmasına son verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 11:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83