Alanya en iyi 6 belediye arasına girdi

Alanya Belediyesi, Geri Dönüşüm Uygulamaları’nda en başarılı belediyeler arasına girdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Belek’te düzenlediği Atık Yönetimi Sempozyumu’nda, Alanya Belediyesi Türkiye’deki en başarılı 6 belediyeden biri seçildi.

Alanya en iyi 6 belediye arasına girdi

Belediyenin hizmet ve projeleriyle ilgili meclis üyelerine ve basına bilgi veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin Geri Dönüşüm Uygulamaları ve Mutfak Mirası alanlarındaki projelerine dikkat çekti.

banner111
“EN BAŞARILI BELEDİYELER ARASINDAYIZ”

Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi olarak Geri Dönüşüm Uygulamaları’nda en başarılı belediyeler arasına girdik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın belirlediği en başarılı 6 belediyeden biri de Alanya Belediyesi oldu. Bakanlığın, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Belek’te düzenlediği Atık Yönetimi Sempozyumu’nda Belediyemiz adına katılan Temizlik İşleri Müdürümüz, geri dönüşüm, ambalaj atığı yönetimi ve uyguladığımız başarılı yöntemleri örneklerle katılımcılara anlattı” dedi.

“TEMİZ ÇEVRE TEMİZ TOPLUM PROJEMİZİ BAŞARIYLA YÜRÜTÜYORUZ”
“Geri Dönüşüm Uygulamaları’nda elde ettiğimiz bu başarı, bizim kaliteli ve standartların üzerinde verdiğimiz hizmetlerin bir göstergesidir” diyen Başkan Yücel, daha çok, daha başarılı hizmetlere hep birlikte imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

“DÜNYA ÇAPINDA BİR GASTRONOMİ MUTFAĞIMIZ VAR”
2 Nisan’da İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek “Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması” ile ilgili de bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Dünya çapında bir gastronomi mutfağımız var. İstanbul’da düzenlenecek Aşçılar ve Tedarikçiler Buluşması’na biz de davetliyiz. Mutfak Mirası Alanya, konusuyla o buluşmaya katılıyoruz. Bu buluşmada Alanya mutfağının yanısıra gıda ürünlerimiz de tanıtılacak” şeklinde konuştu.

“KEDİ KATLİAMINI KINIYORUM”

Mahmutlar Mahallesi’nde yaşanan kedi katliamına da değinen Başkan Yücel, “Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Bu son derece üzücü ve insanlık dışı davranışı kamuoyunun huzurunda kınıyorum. O masum canları kıyanlara Allah’ın ve yetkili makamların gereken cezayı vereceğine inanıyorum” ifadesini kullandı.

MUHTARLIK OFİSİ İÇİN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Meclisin dilek ve temenniler bölümünde söz alan Alanya Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Mustafa Aras, Çamlıca Mahallesi’ne yapılan muhtarlık ofisi için Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

Tüm mahallelerde sosyal alanların ve bu tür ihtiyaçların karşılanacağını söyleyen Belediye Başkanı Yücel, “İnşallah ilerleyen zamanlarda tüm mahallelerimizin bu tür ihtiyaçlarını çözmeye çalışacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83