ALANYA HALİNDE YENİ DÜZENLEME

Alanya Toptancı Hali Komisyoncuları bir süre önce hal içinde bulunan ve hali adeta ortadan ikiye bölen araç geçişlerinde sorun olan betonarme duvarların kaldırılmasını talep etmişti.

ALANYA HALİNDE YENİ DÜZENLEME

 Talebe olumlu yaklaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ilgili birimlerle yapılan istişarenin ardından halcilerin talebinin  yerine getirilmesi talimatını verdi. Park ve bahçeler ekipleri söz konusu betonarme bölümü kaldırırken, asfalt ekipleri de düzenleme yapılan yerde asfalt çalışması yaptı. 

banner111
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Kaya, “ bu alan kapalı olduğu için alanımız daralıyordu. Araçların da park etmesiyle kamyonların hareket etmesinde büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Burada bir düzenleme yapılmasını istemiştik. Talebimizi yerine getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e teşekkür ediyoruz “ dedi. 
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Hal esnafımızın bu sorununu yaptığımız bir düzenleme ile ortadan kaldırdık. Herkes memnun. Yeni Hal Projemizi de başlatıp hizmete açtıktan sonra daha modern bir tesiste halcilerimiz verecek. Bununla ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83