Alanya Kent Konseyi Fener Alayı'nda buluşturdu

Alanya Kent Konseyi’nin düzenlediği Alanya Belediyesi’nin desteklediği fener alayına Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, siyasiler, muhtarlar ve yediden yetmişe binlerce vatandaş katıldı.

Alanya Kent Konseyi Fener Alayı'nda buluşturdu
 
Anıt önünde protokol üyeleri tarafindan fener ateşinin yakılması ile başlayan yürüyüş çeşitli marşlar eşliğinde Atatürk Caddesi'nden ilerleyerek iskeleden devam ederek belediye binası arkasında son buldu.

Coşkulu kalabalık ellerinde Türk bayrakları ile konser alanını doldurdu. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladıktan sonra Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan'ın ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti. 
Otantik Kültür Sanat Zeybek gösterisi ve kum sanatı gösteriminin ardından, alandaki kalabalığın eşligi ile Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi andımızı okudu. 
Program Ünlü şarkıcı Kıraç konseri ile son buldu.

ÖZCAN TEŞEKKÜR ETTİ

kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Fener Alayı'na katılan herkese teşekkür ederek, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95.yıl Fener Alayı etkinliğimize katılarak destek veren Alanya Kaymakamı, Mustafa Harputlu Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, Siyasi parti başkan ve temsilcileri, oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlarımız, basınımız tüm görevlilerimize siz değerli halkımıza teşekkür ve saygılarımızı sunarız."dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 12:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83