Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu aylık olağan toplantısı Yerel Gündem 21 Evi’nde Nurhan Özcan başkanlığında üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı
Toplantıya, Alanya Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Erken, Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir, ALKOD Başkanı Ömer Göker,Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Temsilcisi Dr.Öğr.Engin Üngüren , Alanya Kent Konseyi Genel Koor. Faruk Nafiz Koçak, Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ümran Aykut, Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mücahit Kaya, Alanya Kent Konseyi Engelsiz Kent Meclisi Başkanı Emine Soykan, Muhtarlar Odası Başkan Vekili Mustafa Bayrak, ALSİAD Yön.Kur.Başkanı Mahmut Köse, ALTİD Yön.Kur.Üyesi Ali Kaptan, AKPAB Yön.Kur.Üyesi Hidayet Kızıları katılım sağladı.

Yapılan faaliyetlerin ve meclis seçimlerinin değerlendirildiği toplantıda, seçilen meclis başkanları tebrik edildi. Katılımcı demokrasi ve iyi yönetişim için Alanya Belediyesi 2020-2024 yılı stratejik plan çalışması için üyelerin görüşleri ve talepleri alındı.
Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, 'şehrin menfaatine olan her türlü konuda Alanya Belediyesi ve ilgili kurumlarla işbirliği yapmaktayız. Alanya Kent Konseyi ‘nin görüşlerinin yer aldığı bir raporla 2020-2024 yılı stratejik planına katkı sağlayacağız. Ortak paydamız Alanya ilkesiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.'dedi.



Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2019, 17:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83