Alanya Kızılay eğitimde

Türk Kızılay Alanya Şubesi yaz döneminde çalıştay, kamp ve yeni projelerle meşgul oluyor.

Alanya Kızılay eğitimde

      
Türk Kızılay tarafından İstanbul/Heybeliada’da 2- 14 Ağustos tarihlerinde ilk kez gerçekleştirilen Türkiye’nin il ve ilçelerinden kadın teşkilatı başkanlarının katıldığı ''Kızılay Tematik Çalışma Kamp'ına Alanya’yı temsilen Alanya Kadın Teşkilatı Başkanı Selbinaz Dere Bağışlar katıldı ve şube faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Çalıştay kapsamında; Kızılay Kadın Teşkilatlanma Modeli Eğitimi, Gönüllü Yönetim Sistemi Eğitimi, Sosyal Medyayı Etkin ve Etkili Kullanma Eğitimi, Uygulamalı ilk Yardım Eğitimi, Sağlıklı Beslenme Eğitimleri yapıldı. Ayrıca gelir getirici faaliyetle kapsamında 'geri dönüşüm malzemelerinden hediyelik tasarlama' atölyesi yapıldı. Eğitim faaliyetlerinin yanı sıra halk oyunları, drama, müzik ve görsel sanat istasyonları yapıldı.  Ayrıca katılımcıların kendi yörelerinin ürünleri ile tanıtım yaptığı yöresel gece düzenlendi.

İkinci bir çalıştayda ise Türk Kızılay Alanya Şubesi İktisadi teşebbüsü personeli, genel merkez bünyesinde yaşlı bakım eğitici eğitimine devam etti.

Karşılıksız iyilik ve faydalı faaliyet niyetinde olan herkese kapısı açık olan Türk Kızılay Alanya Şubesi, hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecek.

banner111


 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83