Alanya MHP'den Elazığ'a destek

MHP Alanya İlçe Teşkilatı, Elazığ’da gerçekleşen depremin ardından topladıkları yardım malzemelerini Alanya Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına getirerek destek oldu.

Alanya MHP'den Elazığ'a destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, dün Elazığ’da gerçekleşen depremin ardından topladıkları yardım malzemelerini Alanya Belediyesi tarafından Elazığ’a gönderilmek için başlatılan yardım kampanyası çadırına getirerek kampanyaya destek olup, depremzede vatandaşların yanında olduklarını gösterdi.

Yaptıkları yardımla ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “Elazığ’da yaşanan deprem sonrasında, depremden zarar gören vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek, onların yanında olabilmek amacıyla Alanya Belediyemizin düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına bizlerde MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak gücümüz yettiğince yönetim kurulu üyelerimiz, kadın kollarımız ve vatandaşlarımızın destekleriyle katkıda bulunduk. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ümit ediyoruz ki can kaybı atmaz.

Cenab-ı Allah bir daha büyük Türk milletine böyle bir felaket yaşatmasın diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı da Alanya Belediyemizin düzenlediği bu yardım kampanyasına katılmaya bekliyorum. Destek veren tüm hemşerilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 19:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83