Alanya'nın gençleri askere uğurlandı

İncekum Spor Kulübü yöneticileri Akif Özalp, Adem Baysal, Duran Yılmaz, Recep Baysal, Süleyman Baysal ve İncekum halkının destek ve katkılarıyla, İncekum stadyumunda askerlere yönelik büyük bir organizasyon düzenlendi.

Alanya'nın gençleri askere uğurlandı
Sunuculuğunu Hoted onursal başkanı ve baş danışmanı Hakan Halit Yeni’nin üstlendiği geceye, Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel, ilçe jandarma komutanı, jandarma Binbaşı Serkan Akbaba, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Mustafa Toksöz, Tunahan Kasapoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetlinin yanısıra İncekum halkı da geceye büyük ilgi gösterdi. Gecede Adem Murat Yücel kısa bir konuşma yaparak, askerlerimize bu kutsal görevlerini başarıyla ve hayırlısıyla yapıp gelmelerini diledi. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan gece, askerlerimizin bir bir sahneye davet edilmesiyle devam etti.

Askerlerin kınası yakılmadan önce, Hakan Halit Yeni tarafından kına geleneğinin başlangıcı olan Yozgatlı kınalı Hasan’ın hikâyesi okunduğu sırada aileler gözyaşlarına boğuldu ve adeta bir duygu seli yaşandı. Daha sonra kınalar yakıldı ve akabinde askerler, Adem Murat Yücel, Serkan Akbaba, Mustafa Toksöz, Tunahan Kasapoğlu gibi davetli protokolün ellerinden, bayrakları öperek teslim aldılar. Alanya müftüsü Mustafa Topal’ın asker duasını yapmasının ardından havai fişek gösterisi ve eğlence kısmına geçildi. Askerlerimiz geç saatlere kadar, canlı müzik eşliğinde bol bol eğlenip, moral depoladılar.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 15:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83