Alanya'nın gözü kulağı İstanbul'da

Topbaş'ın istifası ile birlikte İBB Başkanlığına kimin geleceği konuşulurken, Alanyalı Uysal en iddialı isim olarak gösterilmişti. İBB Meclisi'nin bugün ki seçiminin ardından kimin başkan olacağı belli olacak.

Alanya'nın gözü kulağı İstanbul'da
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın geçtiğimiz günlerde istifa etmesinin ardından, İBB'ye Başkan olarak kimin geleceği merak konusu haline geldi. Kulislerde bir çok ismin adı geçerken, en güçlü isim ve başkan olması kesin gözüyle bakılan  AlanyaBaşakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal gösterildi. Bir çok ulusal medya organında sürpriz ve iddialı isim olarak gösterilen Uysal'ın bugün 15.00'da İBB Meclisi'nde gerçekleştirilecek seçim sonucunda başkan olup olmayacağı belli olacak. 

ALANYA BEKLİYOR

İBB Meclis'indeki oylama sonrasında Uysal'ın İBB Başkanı olması halinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney önderliğinde Alanya'daki 102 mahalle muhtarı Uysal'ı tebrik etmek için İstanbul'a gidecek. Yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Uysal'ın başkan olması konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da işaret ettiği edinilen bilgiler arasında. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 09:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83