Alanya'nın taşıma sorunları Ankara’da

Alanya'nın taşıma sorunları Ankara’da

banner111

Alanya'nın sesini Ankara duydu: Söz verildi!
Alanya Minibüscüler Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, üyelerinin sorunlarını TŞOF Genel Başkanı Yiğiner'e iletti

  

TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner ile Ankara'da buluşan Alanya Minibüscüler Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, Alanya ulaşım esnafının sorunlarını iletip, çözümü için söz aldı. TŞOF Genel Başkanı Yiğiner'e teşekkür eden Paşa Özkan, "Araçların yaş sınırı ve şoförlerin yaş sınırına ilişkin talebimizi iletme imkanı bulduk. Vergilendirme konusunda esnafımızın yaşadığı sorunları da Ankara'ya ilettik" dedi.
 
"ESNAFI ZARAR ETTİREN REKABET ORTAMI BİTİRİLMELİ"

Taşımalı eğitimde yaşanan rekabet ortamı nedeniyle esnafın zarar ettiğini de ifade eden Başkan Özkan, "İhaleye iki şirket giriyor, birisi fiyatı kırıyor ve ihaleyi alıyor. Bu da esnafın maddi yönden zarar etmesine neden oluyor. Bu konuda rekabetin bitirilmesi ve ihalenin yapılış şekline ilişkin düzenleme yapılması konusunda esnaflarımızın bize ilettiği talepleri de Yiğiner'e iletip, çözümüne ilişkin söz aldık. Esnafımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşan Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.   

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83