Alanya'nın yeni kavşaklarını Türel müjdeledi

Alanya'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel katlı kavşakların açılış tarihini de müjdeledi.

Alanya'nın yeni kavşaklarını Türel müjdeledi
Alanya şehir içi trafiğini rahatlatacak olan Telekom ve Ticaret Lisesi Kavşakları’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Katlı ve köprülü kavşaklarında ekipler asfalt, bordür, su gideri ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. iilk kat asfaltı tamamlanan kavşaklarda bordür taşları ve korkuluklar döşendikten sonra son kat asfaltı da yapıldı araçların geçişine hazır hale getirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin projesini hazırlayarak yapımında öncü olduğu katlı kavşaklarda ilk çalışma Şubat ayında başlamıştı. 4 aylık süreçte tamamlanan katlı ve köprülü kavşakların Ramazan Bayramı öncesi araç trafiğine açılması planlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gerekli bilgileri aldıktan sonra bayramda kavşakların açılacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'de daha önce, “Alanya şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan katlı kavşaklar tamamlanmak üzere… Antalya Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile başlatılan kavşaklar ve çevre yolu hizmete girdikten sonra Alanya Şehir Merkezi trafiği daha da rahatlayacak. Bu dev projeyi şehrimize kazandıran, hükümetimize, Bakanımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.“ demişti.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 15:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83