Alanya protokolü vatandaşla buluştu

Kaymakam Mustafa Harputlu Başkanlığında ‘Halk Günü Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Alanya protokolü vatandaşla buluştu
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 05.11.2016 Tarih 8154 Sayılı Genelgesine istinaden vatandaşlarla doğrudan temas kurmak suretiyle istek, talep ve önerilerini alarak değerlendirmek üzere ve toplumun tüm kesimlerine ulaşılması amacıyla düzenlenen Halk Günü Toplantısı, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’nun Başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu başkanlığında gerçekleştirilen ve halkımızın yakından takip ettiği Halk Günü toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri ve Mahalle Muhtarları da katıldı.

Toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz verilerek vatandaşların şikâyet, talep ve önerileri dinlendi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu, sorunların çözümü noktasında şikâyet, talep ve önerilerin yetkili idarelere ulaştırılacağı beyan ederek, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulma noktasında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Toplantının sonunda vatandaşlarımızın sorunları ile taleplerinin titizlikle not alındığını belirten İlçe Kaymakamı Mustafa Harputlu, “Kentimizin daha yaşanabilir olması için bir el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Dile getirdiğiniz sorunlar için hepinize teşekkür ediyorum. Daire amirleri arkadaşlarımız vatandaşlara karşı daha duyarlı olmalılar. Kurumlarında çalışan personellere gerekirse bu konuda eğitim vermeliler. Vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takipçisi olacağız. Bir dahaki toplantıya sorunların azalmış olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Katılımcılar İlçe Kaymakamı Mustafa Harputlu’ya ve toplantıyı tertip eden herkese teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2017, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83