Alanya sanayi esnafı Ahmet bebek için birlik oldu

Alanya sanayi esnafı Ahmet bebek için birlik oldu
Alanya sanayi esnafı SMA hastası Ahmet için kampanya başlattı. Ahmet bebek için sanayiye konulan yardım kutusuna ilk günden bağış yapıldı.

Alanya’da yaşayan Ahmet Çaltı isimli bir buçuk yaşındaki bebek SMA Tip-2 hastalığına yakalanmıştı. Tedavisi için yüksek meblağda bir para gereken Ahmet için Alanya halkı tek yürek olmuş ve birçok yardım kampanyası başlatılmıştı. Bu anlamlı kapmayanlardan bir yenisi de Alanya sanayi esnafından geldi. Sanayi esnafı Ahmet’in durumuna kayıtsız kalmayarak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Ahmet için bir yardım sandığı oluşturuldu. Sanayide yol üzerine konulan sandığa esnaf yoğun ilgi gösterdi ve maddi destekte bulundu.

Kampanyayı başlatan isimlerden olan sanayi esnafı Şahin Çelik herkesi kampanyaya katılmaya ve bu konu hakkında duyarlı olmaya davet etti. Çelik, “Ahmet bebek için toplandık. Ahmet bebek SMA hastası, kendisi için toplanması gereken rakam 22 milyon TL. Biz de Alanya Sanayi Sitesi esnafı olarak toplandık. Böyle bir kampanya yapmak istedik. İnşallah bu Alanya Sanayi Sitesi esnafları olarak yaptığımız hareketin bütün Türkiye’de her yerde ve bütün kesimlere aynı şekilde örnek olmasını istiyoruz. Pandemi kurallarına uygun olarak toplandık. Ahmet kardeşimize acil şifalar diliyoruz. Alanya Sanayi Sitesi esnafı olarak da her zaman arkasında olduğumuzu belirtmek isteriz. Özellikle Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan destek bekliyoruz. Bu duruma el atmasını istiyoruz. Sonuçta bu tür çocuklar yetişecek, hayata tutunacak ki bizler gibi esnaf olacak, usta olacak, üretici olacak, memleketine faydalı olacak. Bizler burada sadece çorbada bir tuzuz. Elimizden bir şey geldiyse, bir şeyler yapabildiysek ne mutlu bize. Ben bütün Alanya esnafına, sanayi sitesi esnafına teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Herkes çok duyarlıydı” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 08:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83