Alanya SYDV seçimleri yapıldı

Alanya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın 2018 yılında mütevelli heyetinde görev alacak muhtar seçimleri bugün gerçekleştirildi.

Alanya SYDV seçimleri yapıldı
Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan seçimlere Vakıf Müdürü Fikret Namal ile muhtarlar katıldı. Devletin yaptığı yardımlar hakkında bilgi veren Namal, "2017 yılında 1 milyon 894 bin TL yardım yaptık. Dul ve yetim maaşlarıyla 16 milyon 550 bin TL, toplamda 18 milyon 844 bin TL ödeme yaptık" dedi. Alanya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar ise muhtaç insanlara yardım ettiklerini, gerçekten muhtaç olanlara yardım edilmesi gerektiğini vurguladı.

OKYANUS VE UYSAL SEÇİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından mütevelli heyeti seçimine geçildi. Mütevelli heyetine seçilecek iki üye için Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal, İshaklı Mahallesi Muhtarı Rasim Okyanus ve Yasırali Mahallesi Muhtarı Şevket İhtiyar aday oldu. Oy kullanma işlemi sonunda mütevelli heyetine 45 oy alan Rasim Okyanus ile 38 oy alan Hasan Uysal seçildi. İhtiyar ise 24 oy aldı. Okyanus ise Uysal, kendilerine oy veren tüm muhtarlara teşekkür ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 16:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83