ALANYA TANITIMLARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

ALTAV (Alanya Tanıtım Vakfı) tanıtımlarına aralıksız devam ediyor.

ALANYA TANITIMLARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

 Türkiye'de TATİL denilince ilk akla gelen, Antalya'nın en büyük destinasyonu olan ve yabancıya en çok ev satışının yapıldığı Alanya tanıtımlarda da boş durmuyor.

banner111
Dinamik ve çalışkan kadrosu ile Alanya'nın tanıtımı için canla başka çalışan ALTAV fuardan fuara koşturup Alanya'nın tanıtımı için çalışmalarını sürdürürken, fuar olmadığı dönemlerde ise şehrin Sağlık, Spor, Tarih ve Doğa gibi özelliklerini turizm sektöründe ön plana çıkarıyor. 

Bu bağlamda, muhteşem bir kıyı şeridine sahip olan şehrin Sup Sörf sporu ile tanıtımı amaçlanıyor. Sup sörf sevenler sörf tahtalarının üzerinde eşsiz Alanya Kalesini, Tophanesini, Tersanesini denizden izlerken, denizin güzelliklerini ve deniz canlılarını yakından görme şansını elde ediyorlar. 


GÖKBEL'DEN-DENİZE, AT'TAN SÖRF'E TANITIM 

Yaptığı Organizasyon ve şenliklerle sık sık ulusal basında yer alan Alanya iki hafta önce ev sahipliği yaptığı muhteşem Güreş Şenlikleri ile ulusal basında geniş yer bulmuştu.
Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu sene 4. kez ağası seçilen Kerim Yılmaz, Altid Genel Sekreteri Elvan Güneş ve Altid adına Betül Turan sabah saatlerinde Belediye önünden Sörf tahtalarıyla denize açılıp sup sörf yaptılar.
 
Aynı zamanda Altav Yönetim Kurulu Üyesi olan Kerim Yılmaz 'Attan indik, sörfe bindik, havada, karada, denizde, yayla'da her yerde Alanya'mızın tanıtımı için çalışıyoruz' dedi.
Yılmaz 'Yamaç paraşütü ile insanlara bu şehrin güzelliklerini gökyüzünden gösterdik, şimdi denizimizin güzelliklerini göstermeyi amaçlıyoruz. Sup Sörf her yaşta, herkesin yapacağı ve masrafsız bir spor hem halkımızı bu sporu yapmaya ve desteklemeye hem de Sup Sörf severleri şehrimize çekmek için tanıtım çalışmalarımız sürüyor dedi'.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83