Alanya ulaşımından gençler rahatsız

Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Alanya bazında gençlerin ulaşım sorununu bir rapor haline getirmek için Genç Fikirler Atölyesi'nde katılımcı bir ruhla ulaşım başlıklı atölye düzenleyecek.

Alanya ulaşımından gençler rahatsız
Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu toplantısını Yerel Gündem 21 Evi’nde gerçekleştirdi. 

ANTALYALI GENÇLER ULAŞIMDAN MEMNUN DEĞİL 

Genç Dostu Kentler Projesi kapsamında ülke genelinde gençlerin kentten memnuniyetini bu amaç için proje dâhilinde, gençliğin iyi olma halini araştıran ve 20 farklı kentte düzenlenen bir anket çalışması ile projeye veri bazlı destek sağlandı. Çalışma durumundan, hane yapısına, sağlıktan medya kullanımına kadar bir çok alanda gençlerin durumlarına ortaya çıkaran araştırma sayesinde gençlerin mevcut durumları belirlendi.

Gençlik Konseyi bu veriler değerlendirildiğinde şu sonuca vardı: "Antalyalı gençlerin ulaşım konusunda memnun olmadığı saptanmıştır. Bu bakımdan gençlik meclisimiz Alanya bazında gençlerin ulaşım sorununu bütüncül bir rapor haline getirmek için Genç Fikirler Atölyesi'nde katılımcı bir ruhla ulaşım başlıklı atölye düzenleyeceğiz.”

BİRİKTE KURULAN CUMHURİYETİMİZİ BİRLİKTE KUTLAYALIM 

Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Alanya'da coşkuyla Cumhuriyetimizi Bayramı'nı kutlayacaklarını söylediler ve “Birlikte kurulan cumhuriyetimizi birlikte kutlayalım. Bütün gençlerimizi davet ediyoruz. 29 Ekim’de 18:00’da Türk Bayraklarımızla buluşuyoruz." dediler.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 10:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83