Alanya'ya 'Babalar Günü' mesajı

Alanya İlçe Kaymakamı Mustafa Harputlu, 'Babalar Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Alanya'ya 'Babalar Günü' mesajı
Alanya İlçe Kaymakamı mesajında şunları kaydetti:

"Babalar Günü, ülkemizde ve dünyanın pek çok ülkesinde her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gündür.

Ailenin temel direği, koruyucu ve kararlı duruşuyla evin güven kaynağı, gösterdikleri özverilerle bir fedakarlık timsali olan babalarımız; sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla kurulmuş güçlü bir aile yapısının temel taşını oluşturmaktadırlar.

Üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini, çocuklarda güven duygusu oluşmasını sağlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde anneler gibi çok önemli bir rol oynamaktadır.

Babalarımızın tek isteği ve dileği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir. Aile bağlarının güçlü olmasını sağlayıp evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. 

Gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki babaların büyük sorumlulukları ve görevleri vardır. İnançlarımızın da bir gereği olarak, babalarımızın gönüllerini almalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeyi bir evlatlık borcu bilmeliyiz.

Elbette bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onların gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Başta, binbir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların "Babalar Günü"nü kutluyor,  kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83