Alanya'ya gelen depremzeler için yardım tırı

Alanya'ya gelen depremzeler için yardım tırı

Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi iş birliğinde büyük afetten etkilenen ve Alanya’ya getirilen depremzedelerin ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yardım tırı oluşturuldu.

banner111


Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi depremzedelerin her türlü ihtiyacını daha hızlı bir şekilde karşılamak adına yardım tırı oluşturdu. İçerisinde 10 bin parça kıyafet, hijyen ve temizlik paketleri bulunan tır, 1 gecede hazırlanarak depremzedelerin konakladığı yerlere dağıtıma çıktı. Hayırseverlerin yardımıyla toplanan kıyafet başta olmak üzere birçok ihtiyaçların depremzedelere ivedilikle ulaştırıldığı açıklandı.

LİSTELER ALINIYOR ODALARINA TESLİM EDİLİYOR

Yardım tırı konaklama yerine varmadan önce yetkililer ihtiyaç listelerini tek tek oluşturuyor, ardından tıra geçerek depremzedelerin ihtiyaçlarının yer aldığı paketleri oluşturuyor ve konakladıkları odaların kapılarına kadar bırakılıyor. Boşalan tır, ihtiyaç listesine göre tekrar doldurularak depremzedelere hizmet ediyor.

YÜCEL: “VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapılan yardımların ivedilikle depremzedelere ulaştırıldığını ancak her geçen gün ihtiyaçların arttığını belirtti. Başkan Yücel; “Kaymakamlığımız ve AFAD iş birliğinde kentimize gelen depremzedeleri, hızlı bir şekilde acil ihtiyaçlarını karşılayarak konaklayacakları yerlere yerleştiriyoruz. Depremzedelerimizin konakladıkları yerlerdeki ihtiyaçlarını ivedilikle karşılamak amacıyla 1 gecede hazırladığımız tırımız da hizmete başladı. Kadirşinas vatandaşlarımızın yardımlarını depremzedelere ulaştırıyoruz ve ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83