Alanya'ya modern caddeler yapılıyor

4 yılda 438 bin 301 metrekare kaldırım ve parke yapıldı.

Alanya'ya modern caddeler yapılıyor
Yaşanabilir ve güvenli bir kent ortamı için mahallelerde çok yönlü çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, 4 yılda 438 Bin 401 metrekare kaldırım ve parke çalışması gerçekleştirdi. Özellikle engelli kullanımına uygun kaldırımları ile Alanya’yı 4 yılda örnek bir kent haline getiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yılda yaptıkları rekor yatırımla mahallelere, çağdaş bir şehir kimliği kazandırdıklarını anlattı.

DÖRT DÖRTLÜK HİZMET

Alanya Belediyesi vatandaşlara modern ve kullanışlı caddeler kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. İlçe genelinde parke taşları ile döşenmiş modern caddelerin sayısını her geçen gün artıran Alanya Belediyesi, bu yönde sürdürdüğü yatırmalarına devam ediyor. 2014 yılında 11 Bin 127 metrekare olan kaldırım ve parke oranını 4 yılda rekor bir yatırımla 438 Bin 401 metrekareye çıkaran Alanya Belediyesi, kente kazandırdığı prestij caddeleri ile de adından söz ettiriyor.

YÜCEL, “MAHALLELERE ÇAĞDAŞ BİR ŞEHİR KİMLİĞİ KAZANDIRIYORUZ”

Program ve plan dâhilinde mahallelerin öncelikli alt ve üst yapı sorunlarını çözdüklerini söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yılda yaptıkları rekor yatırımla mahallelere, çağdaş bir şehir kimliği kazandırdıklarını anlattı. Mahallelere dört dörtlük hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Yücel, “ Merkez mahallelerimizde yaptığımız program dâhilinde belirlenen caddelerde

kentin gelişimine uygun olarak parke taşını tercih ettiğimiz üstyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Sadece kent merkezi ve merkez mahallelerinde değil hatta kırsal mahallelerimizin meydan düzenlemelerinde de parke çalışması yapıyoruz. Bu yönde yürüttüğümüz çalışmalar devam edecek.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83