'Alanya'yı aç gözlü vampirler yiyip bitirdi'

'Alanya'yı aç gözlü vampirler yiyip bitirdi'

OTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni, yerli halkın korunması için yabancıya satışın durdurulmasını istedi. Yeni, “Kılıçdaroğlu’nun yabancılara ev satışlarını durduracağız açıklamasının akabinde kan emiciler, fırsatçılar çemkirmeye başladı. Hareketlilik olacakmış, şehir kalkınıyormuş. Kalkınan şehir ya da vatandaş değil, kalkınan bir türlü doymak bilmeyen fırsatçı, açgözlü vampirler” dedi.

banner111

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği’nin (HOTED) Kurucusu, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, yerli halkı korumak için yabancıya yabancılara ev satışının durdurulması gerektiğini söyledi. Uzun zamandır yabancıya ev satışı ve ikamet izninin durdurulması gerektiğini söylediklerini hatırlatan Yeni, “Daha önceleri defalarca çeşitli önerilerle birlikte Kanada örneğini vermiştik. Kim ne derse desin yerli halkı korumanın, bu fahiş fiyatların önüne geçmenin ve kan emicileri durdurmanın yollarından biri de yabancılara ev satışının durdurulmasıdır. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu konudaki açıklamasını geç kalınmış ama yerinde ve isabetli bir açıklama olarak değerlendiriyoruz. Öte yandan, ortaya atılan 100 bin dolar meselesi vs. hepsi fasafiso, sonucu aynı caddeye çıkacak bir hikayedir” dedi.

“BUNLARIN TEK DERTLERİ CEPLERİ”

Bakınız ana muhalefet liderinin yabancılara ev satışlarını durduracağız açıklamasının akabinde kan emiciler, fırsatçılar nasıl da çemkirmeye başladılar. Emekçi, emekli, gariban, dar gelirli vatandaşlarımızın yegane düşmanıdır bunlar. Bunların tek dertleri cepleridir. Başka hiçbir dertleri yoktur. Neymiş hareketlilik olacakmış, şehir kalkınıyormuş. Kalkınan şehir ya da vatandaş değil, kalkınan bir türlü doymak bilmeyen fırsatçı, açgözlü vampirlerdir. Emekçiyi, emekliyi ve dar gelirli vatandaşlarımızı resmen yok ettiler, bitirdiler. Elbet bu milletin ahı yerde kalmaz. Bir kez daha söylüyoruz Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması doğrudur ve kesinlikle arkasında durması gereken isabetli bir açıklamadır. Umarım bu açıklama özde kalmaz. Umarım arkasında dururlar. Vatandaşın ne çektiğini bilmiyormuş gibi utanmadan, sıkılmadan bu milletin aklıyla alay etmeye devam ediyorsunuz. Yeter yahu yeter” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83