Alanya'yı korkutan tablo

Alanya'yı korkutan tablo

Alanya'da korona virüs tablosundaki hızlı yükseliş, korkutucu boyutlara geldi.  Tüm kısıtlamalara rağmen 2 haftalık süreç içinde ilçenin HES risk haritasındaki görüntüsü kırmızı renkten değişmedi. Ayrıca Alanya'nın 1 haftalık vakası da bin 100 olarak tespit edildiği öğrenildi.

 Türkiye genelindeki korona virüs vaka sayısındaki yükseliş sonucu, ülke genelinde kısmi kapanma uygulamasına geçildi. Vaka sayılarında düşüş sağlanması için hayata geçirilen uygulamanın üstünden 2 hafta geçti. Alanya'da 2 haftalık bu sürecin ardından, büyük bir değişim yaşanmadı.

MERKEZ KAYNIYOR

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında bulunan risk haritasında Alanya'nın son durumu, yine kıpkırmızı olarak gösterildi. Özellikle merkezde yoğun olarak gösterilen kırmızı renk, Mahmutlar Mahallesi'nde ve Avsallar Mahallesi'nde de hakim oldu.

1 HAFTADA BİN 100 VAKA

banner111

Öte yandan edinilen bilgiye göre Alanya'nın 1 haftalık süreçteki vaka sayısı da bin 100 olarak tespit edildi. Antalya'nın diğer ilçelerine göre vaka sayısının aynı seyirde gittiği ilçede, yoğun bakımlarda  doluluk yaşanmaması sevindirici tek nokta olarak değerlendiriliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83