alanyaadres.com Antalya'nın zirvesinde

Alexa, Antalya'nın en çok tıklanan haber sitelerini açıkladı. Alanya'nın İnternet Gazetesi alanyaadres.com, Antalya'da 3'üncü, Alanya'da 2'nci sırada.

alanyaadres.com Antalya'nın zirvesinde
Alanya'nın ilk internet gazetesi olan ve bu yıl 10'uncu yılını kutlayan alanyaadres.com istatistiklerde de zirvede yer aldı. WEB siteleri hakkında bilgileri toolbarı yoluyla toplayarak, ziyaretçi sayıları (trafik) üzerinden sıralama yapan servis Alexa, Antalya'daki en çok tıklanan haber sitelerini açıkladı. Açıklanan listeye göre alanyaadres.com Antalya'da 3'üncü Alanya'da 2'inci sırada yer aldı. Antalya genelinde yenialanya.com ipi gögüslerken, haberalanya.com'da alanyaadres.com'un hemen ardından 4'üncü sırada yer aldı. 

Alanyaadres.com açıklanan verilere göre Türkiye'de 9.707 dünyada ise 480.650'inci sırada yer aldı. 

Alanyaadres.com'un sahibi Ali Doğan okurlara ve takipçilere teşekkür etti. Doğan, "Antalya'da 3, Alanya'da 2'inci sırada olmamızı sağlayan tüm okuyucularımıza takipçilerimize teşekkür ediyorum. Onların destekleri ile bu başarıyı sağladık. Dürüst, tarafsız habercilik anlayışımızla 10 yıldır olduğu gibi Alanya ve bölgemizin bundan sonra da hizmetinde olacağız." dedi.

İşte o liste: 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83