Alanyalı Gündoğmuş’un kızlarından tutuklama açıklaması

Alanya’nın tanınmış simalarından Ali Rıza Gündoğmuş’un tutuklama haberi Alanya’da şok etkisi yaşatmıştı. Gündoğmuş’un haksızlığa uğradığını belirten kızları Avukat Yasemin Gündoğmuş ve Zülal Gündoğmuş, babalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alanyalı Gündoğmuş’un kızlarından tutuklama açıklaması

Alanya’nın renkli siması olan Ali Rıza Gündoğmuş’un cezaevine girmesinden sonra Alanya kamuoyu; sosyal medya üzerinden destek yağmuru yağdı. Gündoğmuş’un kızları Avukat Yasemin Gündoğmuş ve Zülal Gündoğmuş, babalarının haksızlığa uğradığını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BABAM KASKETİ, KARA ŞALVARIYLA HALK ADAMIDIR VE HER ŞEYİ GÖĞÜSLEYEBİLİR”

Konuyla ilgili Alanyalılara verdikleri destekten dolayı Ali Rıza Gündoğmuş’un kızı olarak teşekkür ettiğini belirten Yasemin Gündoğmuş şunları söyledi: “Verilen destek ve yorumlar ve aramalardan sonra Ali Rıza Gündoğmuş 'un kızı olarak hem teşekkür etmek hem de süreçle ilgili kısa bir bilgilendirme yapmak için yazıyorum. Öncelikle iyi dilekte bulunan, dualarını esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Yaşanılan süreç ekonomik nedenlerden dolayı başımıza gelmiş olup, Ali Rıza Bey tarafından borçlar inkâr edilmemiş, yakalama kararlarına rağmen Alanya’dan uzaklaşmamış, Alanya dışında bir yere götürülmemiş, gizlenmemiştir. Zira tutuklaması da herhangi bir genel bilgi taraması (gbt) kontrolünde yakalanma şeklinde olmamış, bizzat bulunduğu yerden ihbar üzerine alınmıştır. Yaşanılan olayla ilgili en büyük manevi yıkım da bu nedenle yaşanmıştır. Ekonomik bir nedenle, sanki ağır bir suç işlemiş gibi ‘takip ettirdik, ilkinde kaçırdık, ikincide enselettik’ şeklinde ibarelerin kullanılması ve âdeta kedi fare oyunu oynanması, neredeyse kelepçe takılması şeklinde davranışlara maruz bırakılması üzücü olmuştur. Ali Rıza Bey, tüm süreçte Alanya dışında bir yerde bulunmamıştır ki takibe vs zaten gerek yoktur. Bu nedenlerle yardım da bulunmak isteyen herkese teşekkür etmekle maddi olarak kimsenin ailesinin rızkını bu konuda böyle üzücü ve maneviyata sığmayan davranışlarda bulunan zihniyete verilmesini istemediğimizi ve verdirmeyeceğimizi belirtmek isterim. Babamın manevi olarak iyi anılması, sevenlerinin, hatırlayanlarının olduğunun bilinmesi halinin hatırının soruluyor olması bizim için en değerli vefa şeklidir. Ali Rıza Gündoğmuş kasketi, kara şalvarı ve bisikletiyle yaşamış birisi olup, halk adamıdır ve hayatta her yükü göğüsleyecek bir insandır.  Anılan ekonomik nedenlerle cezaevinde bulunması kişiliğini itibarını insanlığını eksiltecek bir hususta değildir. Kendisi iyi durumdadır. Yardımlarını esirgemeyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Şahin’e, süreçte yanımızda duran meslektaşlarıma, arayıp durumumuzu soran, güzel dileklerini, yardım etme isteklerini ileten, sağlık durumunun iyi olup olmadığını merak eden tüm dost ve sevenlere teşekkürü bir borç biliriz."

 

 

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 11:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83