Alanyalı muhtarlar Bursa’da

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney tarafından organize edilen 3 günlük, Bursa, Yalova ve İstanbul gezisinin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu.

Alanyalı muhtarlar Bursa’da

 Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’in başkanlığında yapılan geziye Alanya’nın 102 mahallesinden 70 muhtar katıldı. Perşembe akşamı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen iki otobüsle Alanya’dan hareketle başlayan gezinin ilk gününde  muhtarlar Bursa’ya ulaştı. Burada daha önce Alanya’da görev yapan Bursa Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı tararından karşılanan Alanya heyetine onuruna Yıkıcı ve Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can bir kahvaltı tertip etti. Kahvaltının ardından Bölge Müdürü Arif Can, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’e Şeyh Edebali’nin nasihatini içeren tabloyu hediye etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Alanya heyeti Bursa’nın sembolü olan ve Dünyaca tanınan Uludağ’ın zirvesine çıktı. Yaklaşık bir saat süren yolculuktan sonra muhtarlar Uludağ’dan Bursa’yı seyretti günün anısını ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çekti. Uludağ’a hayran kalan muhtarlar ardından Uludağ’ın zirvesinden teleferikle Bursa’nın içine indi. 25 dakika süren teleferik seyahatinden sonra  Alanya heyeti Osmanlılar tarafından 1399 yılında yapılan Ulu Camii’de Cuma namazı kıldı. Heyet son olarak Bursa’da düzenlenen tarım ekipmanları fuarını gezdi ve ardından Yalova’ya hareket ederek Çıplaklı eski Belediye Başkanı Hasan Uysal’a ait Rizom Tatil Köyü’ne  geçti. Burada konaklıyacak olan heyet Cumartesi günü gezini ikinci bölümü olan İstanbul’a geçecek. 

banner111


Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Yılın 365 günü 24 saat görev başında olan muhtarlarımızın hem ülkemizi yakından tanıması, gelişmiş şehirlerde yapılan hizmetleri yakından görmesi hem de bir nebze olsun stres atması için düzenlediğimiz bu gezi oldukça güzel başladı ve devam ediyor. Katılımda bulunan muhtarlara teşekkür ediyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 20:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83