Alanyalı oda başkanının isyanı

Alanyalı oda başkanının isyanı

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş,tam kapanmada açık olan bir çok iş yerine karşı sanayide tamircilerin kapalı olmasına isyan etti.

banner111

29 Nisan 2021 Perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi 5:00'e kadar sürecek şekilde tam kapanma sürecinde kısıtlamadan muaf olan kesime tamirciler dahil edilmedi.Bakanlık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Tarımsal araçların tamir bakım atölyeleri ile oto tamircileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf değildir. Tam kapanma döneminde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince tarımsal üretim faaliyetlerinde kullanılan araçların tamir ve bakımlarını yerine getiren tamir ve bakım atölyeleri ile oto tamircileri kapalı tutulacaktır'' ifadeleri yer alıyor.

ESNEK BİR BİÇİMDE ÇALIŞMAK İSTİYORLAR

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, kısıtlama sürecinde çalışan kişilerin motoru,arabası bozulduğundan tamir edecek kişilerin dükkanlarını açamamalarından dolayı sitem etti.Taş, '' Biz nöbet şekli ile dahi olsa neden esnek bir bir biçimde açamıyoruz?'' diyerek vatandaşların bu sorununun acilen çözülmesi hususunda çağrıda bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83