Alanyalı Ülkücüler Ankara'da yürüdüler

Alanya Ülkü Ocakları Ankara'da Alparslan Türkeş'in 100. doğum günü nedeniyle düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Alanyalı Ülkücüler Ankara'da yürüdüler
Türkiye'nin dört bir yanındaki Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları ve ülkücüler, kurucu liderleri Alparslan Türkeş'in 100. doğum gününü kutluyor. Konuyla ilgili Alanya'daki fotoğraf sergisine katılan Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve yönetimi daha sonra Ankara'ya hareket ettiler. Ankara'da dün Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un önderliğinde bir takım etkinlikler gerçekleştirildi. 

Alparslan Türkeş'in kabrine yürüyen binlerce ülkücü, Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir'e oradan da Ankara Kapalı Spor Salonuna ulaştılar. 

Etkinliğe Alanya'dan olduğu gibi Türkiye'nin her bölgesinden bir binlerce ülkücü genç katıldı. Etkinlikle ilgili ayrıntıları Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu aktardı. "Millyetçi ve ülkücü hareketin yılmaz savaşçıları olduklarını vurgulayan Gündoğdu, "Ülkü Ocakları olarak Başbuğumuzun 100. doğum günü nedeniyle yurdun her köşesinden gelen ülküdaşlarımızla Ankara'ya akın ettik. 3. Türk Gençlik Kurultayı'nı gerçekleştirmek üzere 140 bin bozkurtla Ülkü Ocakları Genel Başkanımız, Türk gençliğinin lideri Olcay Kılavuz Bey'in ardında Başbuğumuzun kabrinde başlayan yürüyüşümüz Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinde Anıtkabir de devam etmiş; Ankara Kapalı Spor Salonu'nda son bulmuştur. Darbelerden bugünlere dimdik ayakta gelen kutlu hareketimiz 26 Kasım'da Ankara'da tüm Türkiye'ye yıkılmadığımızı, güçlenerek yolumuza devam ettiğimizi göstermiş olduk.  Kutlu davanın takipçileri Başbuğ Alparslan Türkeş'in izinde, ömrünü başbuğumuzun yanından bir an olsun ayrılmadan dümdüz ülkücü çizgide geçiren liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrinde, yarınların milliyetçi Türkiye'si için mücadele devam etmektedir. Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in söylemiş olduğu gibi "Dalımızı kıranın kökünü sökeceğiz, bu yolda yılmadan yıkılmadan başarıya ulaşacağız!" Ne mutlu ülkücüyüm diyene!" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 13:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83