Alanyalı üreticilere önemli uyarı

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, dün etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası ürünleri zarar gören üreticilere, hasar tespit çalışmaları için İlçe Tarım Müdürlüğü’ne ya da Alanya Ziraat Odası’na başvuru yapma çağrısında bulundu. 

Alanyalı üreticilere önemli uyarı

Dün Antalya geneli ve içlerinde Alanya’nın da bulunduğu ilçeleri etkisi altına alan şiddetli yağış ve fırtına örtü altı üretim yapan üreticileri mağdur etti. Seraları ve ürünleri büyük hasar gören üreticilere seslenen Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, yaşanan hava muhalefeti nedeniyle büyük zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Öte yandan Göktepe yaptığı çağrıda, hasar tespit çalışmaları için üreticilerin Alanya Ziraat Odası’na ya da Alanya İlçe Tarım Müdürlüğü’nü arayarak hasarlarını bildirmelerini rica etti. 

Başkan Göktepe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ‘Dün ilçemizde yaşanan doğal afetler sonrası seralarımızda, sert çekirdekli meyve bahçelerimizde (erik, kiraz avokado, şeftali v.b )oluşan hasar ve tüm olumsuzluklardan dolayı üreticilerimize Alanya Ziraat Odası ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Hasar  tespit çalışmaları için üreticilerimizin odamızı  yada ilçe tarım müdürlüğünü arayarak hasarlarını bildirmelerini önemle rica ederim.’

banner111

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 13:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83