Alanyalılar 'tartan pist' istiyor

Alanya halkı kadar tatilcilerin de kullandığı Zimbitlik koşu yolunun kiremit tozlu ve bozuk zemini vatandaşı çileden çıkardı.

Alanyalılar 'tartan pist' istiyor

 Zimbitlik mevkiindeki Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nin halka açık kısmında spor yapan vatandaşlar, koşu ve yürüyüş yolunun kiremit tozu kaplı zemini yerine, tartan pist yapılmasını istiyor. Koşu ve yürüyüş yapanların ayakkabıları ve bacakları kısa bir süre sonra zeminden kalkan kırmızı tozla kaplanıyor. 

banner111

YARDIM İSTEDİLER

Pistin spor yapmaya uygun olmamasına rağmen tesiste koşu ve yürüyüş yapmaya devam edenler ise bu durumdan şikayetçi oldu. Zimbitlik'te spor yapan vatandaşlar, Alanya Belediyesi yetkililerinden yardım isteyerek, spor kıyafetlerini ve ayakkabılarını kırmızı renge boyayan tozlu zemin yerine, modern bir tartan pist yapılmasını talep etti. 

ZEMİN ÇOK SAĞLIKSIZ

Yürüyüş yolunun tozlu zemininden şikayetçi olan olan vatandaşlar şunları söyledi: "Halimize bakıldığında fazla söze gerek yok. Kalkan toz solumun yollarımıza da zarar veriyor. Üstümüz başımız toz toprak oluyor. Zemin de yürüyüş için hiç uygun değil. Daha yumuşak olması gerekir. Ayakkabılarımız yırtılıyor. Sağlık için yürüyoruz ancak bu zemin hiç de sağlıklı değil. Buraya bir an önce tartan pist yapılmasını istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 16:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83