Alanyaspor taraftarından aşılama kampanyasına tam destek

Koronavirüs ile mücadele kapsamında başlatılan aşılama kampanyasına bir destek de Aytemiz  Alanyaspor yönetimi ile birlikte taraftarlarından geldi. Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun destekleriyle; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Başhekim Yardımcısı Dr. Bekdaş Tekin, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık, Aytemiz Alanyaspor taraftarları ile buluşarak aşılama çalışmalarına yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.  

Alanyaspor taraftarından aşılama kampanyasına tam destek

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı önderliğinde başlatılan aşılama kampanyasına Alanyaspor taraftarından da destek geldi. Bu kapsamda Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun katkılarıyla; Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, Başhekim Yardımcısı Dr. Bekdaş Tekin, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık ve Aytemiz Alanyaspor taraftarları bir araya geldi. Toplantıda, Koronavirüs ile mücadelede aşının bireysel tercih değil toplumsal sorumluluk olduğuna vurgu yapan Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, ”Son 2 yıldır salgın hastalıkla mücadele ediyoruz. 1 yıl önce aşı gibi bir silahımızda yoktu. Salgın ne zaman bitecek diye tartışıp duruyorduk.  Şimdi ise aşının koruyuculuğunu biliyor ve görüyoruz.  Elimizde de tüm imkânlarımız var. Hastanemizde yatan hastaların yüzde 85’i hiç aşı olmamış geri kalan yüzde 15’i de aşısını olmuş fakat tam dozunu vurulmamış olan hastalarımızdan oluşmaktadır.  Bugün geldiğimiz noktada bizler tam aşını olmuş kişilerin ne hastaneye yattığını görüyoruz nede yoğun bakıma yattığını. Bu hastalık yüzünden vefat ettiğini de görmüyoruz. Sanmayın ki bizler robotuz. Her hastamızı kaybettiğimizde ayrı ayrı üzülmekte, ailelerin acılarını paylaşmaktayız. Bu salgının önüne aşı faaliyetleriyle geçebileceğimizi biliyoruz. Bu yüzden 12 yaşını doldurmuş her birey aşısını olsun. Bu konuda sizlerin desteğini istiyoruz İnanın çok uzakta değil tam başucumuzda. Belki yan komşumuzda bazen hanemizde bazen de akrabamızda çıkabiliyor. Bu salgınla hep birlikte mücadelede edelim. Aşısını olmayan yakınlarınıza anlatın.  Aşınızı olun Covid-19’a gol atın” dedi.  

‘AŞILAMA FAALİYETLERİNİ MEKSİKA DALGASI GİBİ YAYALIM’

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Işık bu aşı kampanyasına Alanyaspor olarak taraftarlarımızla birlikte destek vermeye hazırız dedi. Işık, “Arkadaşlar gelin şehrimiz için bu aşı kampanyasına destek verelim Meksika dalgası gibi bütün Türkiye’ye yayalım. İlk ayağı da Alanya’mız olsun “dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83