ALANYA’YA HİZMET TOPLANTISI YAPILDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’ya 2016’da yapılacak yol çalışmaları masaya yatırıldı. Ekiplerin tespitleri ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda planlama yapıldı

ALANYA’YA HİZMET TOPLANTISI YAPILDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve kırsal alan sorumlusu Arif Yeni 2016 yılı içerisinde Alanya kırsalında yapılacak yol yatırımlarını görüşmek için bir araya geldi. Toplantıda muhtarların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda Alanya kırsalına yapılacak yol çalışmaları ile ilgili plan hazırlandı.

YOL YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

2016 yılı içerisinde Alanya kırsalında yapılacak yeni yol yapım çalışması, yol genişletme, bakım onarım, stabilize yol, sathi kaplama ve sıcak asfalt yapımı ile ilgili güzergahlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı da görüşülen bilgiler doğrultusunda, 2016’da yol konusunda yapılacak çalışmalar planlandı.

EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Alanya’ya büyük önem veriyor. Bu doğrultuda ekiplerini ilçemize yönlendiriyor. Büyükşehir Belediyesi, siyasi irade, vatandaş ve muhtarlarımız ile işbirliği içinde yöremize en iyi hizmeti getirmek için çalışıyoruz. 2016 yılında kırsal kesimde yapacağımız çalışmaları bu şekilde planladık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 11:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83