Ali Akkaya odayı borçsuz devretti

Alanya Şoförler Odası Başkanlığına seçilen Recep Çalış mazbatanın ardından görevi de teslim alarak mesaiye başladı. Görevi Çalış'a devreden Ali Akkaya'nın odanın borçsuz olarak devredildiğini söyledi.

Ali Akkaya odayı borçsuz devretti
Ali Akkaya aday olmadığı için Mehmet Yüksel ile seçim yarışına giren Recep Çalış, sandıktan zaferle ayrılmıştı. Recep Çalış, geçtiğimiz çarşamba günü gerçekleşen seçimin ardından haftasonu İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Çalış, dün akşam saatlerinde ise oda binasına giderek görevine başladı. 

Çalış'a görevi devreden Ali Akkaya, yeni başkanı çiçekle karşıladı ve dostluk eli uzattı. Çiçeği kabul eden Çalış, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

'BORÇSUZ DEVREDİYORUZ'

Devir teslim töreni sonrası kısa bir bilgi veren Ali Akkaya odanın sıfır borç ile teslim edildiğini söyledi. Akkaya yaptığı açıklamada, "14 Mart 2018 tarihinde yapılan Odamız Genel Kurulunda seçilen yeni Başkan Recep Çalış ve ekibine çiçeğimizi takdim ederek, 'hayırlı olsun' dileklerimizi ilettik. İnşallah tüm vaatlerin gerçekleştiği dört yıl olur. 16 Mart 2018 itibariyle odamızın seçimle ilgili masrafları olan, ilçe seçim kurulu ücretleri, salon tefrişatı, üyelere verilen yemek ücretleri, elektronik ücretler ödenmiş ve 16 Mart 2018 mesai bitimi itibariyle noter marifetiyle teslimat yapılmıştır.

Odamızın herhangi bir kurum, kuruluş ve şahsa borcu olmayıp; teslim itibariyle bankalarında+kasa: 66.085.84 TL, Plaka vb. 10.917,59 TL olmak üzere toplam 77.003.43 TL nakitleri olarak teslim edilmiştir." dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2018, 10:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83