ALKOD Sofralarını aratmayan film ; Bülbül Kit...

Alanya nın ilk argo ve küfürlü filmi gülmekden kırıp geçirecek. Çok yakında seyirci ile buluşuyor.

ALKOD Sofralarını aratmayan film ; Bülbül Kit...
Alanya gelenek ve göreneklerini, her türlü kültürel yaşamını  yaşatmak amacıyla kurulan, Alanya yerel küfür ve argo kültürü ile adından söz ettiren  ALKOD programını aratmayan , argo ve küfürlerle dolu Bülbül Kit yakında seyirci ile buluşuyor. 

Malatyalı ünlü yönetmen oyuncu  Halit Arkan'ın çektiği film Alanya merkez, Değirmendere ve Kızılcaşehir köylerinde bir haftada çekilmişti.

Malatya'dan gelen Murat Aslan Belede ,  Alanyalı oyuncu Zeki Demir'in başrolünü Konca Korkmazer ve Pelinsu Murat ile paylaştığı Alanya'nın ilk argo ve küfürbaz filminin montaj kurgu ve müzik çalışması da son aşamaya geldi. Başrol oyuncularından Zeki Demir," Bir Alanyalı olarak, günlük hayatımıza ister istemez küfrü ve argoyu çok kullanıyoruz. Kırsal kesimde ve tabanda bu yaşam biçimi çok fazla. Bizde o düşünceden yola çıkarak komedi ile argoyu birleştirip Bülbül kit isimli filmi çektik. Filmde tamamı Alanya'da yaşayan yaklaşık yirmi arkadaşımız rol aldı. Alanya'da ALKOD derneğinin argo ve küfür ortamı nedeniyle ön plana çıktığı sofralarından geri kalmayan bir küfür edebiyatı ile seyircinin karşısına çıkıyoruz. Tek ricam filmi çocukların izlememesi. Gala yaparsak da özellikle çocukların galaya alınmaması yönünde uyarılarımız olacak " dedi.



Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83