ALKOD yardıma koştu

ALKOD yardıma koştu

Alanya Çevre Koruma Derneği (ALKOD) Güzelbağ'da mücadele veren yangın söndürme ekibine yemek dağıttı.

banner111

Günlerdir ülkemizde devam eden yangınlar çok sayıda köyün ve  binlerce hektar ormanın yok olmasına neden oldu.
Çok sayıda köy tahliye edilirken binlerce hayvan olumsuz etkilendi.
Alanya Çevre Koruma Derneği Başkanı Ömer Göker yangının ilk günlerinde başlattığı yardım kampanyası ile toplanan yardımları sınıflandırma yaparak ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı. İlk iş olarak yangınla mücadele eden görevlilere yedi yüz kişilik yemek dağıtımı yapan ALKOD, ilerleyen günlerde hayırsever işadamlarının desteklerini doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Güzelbağ'da söndürme ve soğutma çalışmaları yapan görevlilere elleriyle yardımları ulaştıran Göker "Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var, ALKOD olarak toplanan yardımları kategorilere ayırdık ve yerlerine ulaştırmaya başladık. Bugün yedi yüz kişilik yemek dağıttık, yarın yine yemek dağıtımımız sürecek. İlerleyen günlerde mağdur olan bölge halkı için giyim ve gıda yardımlarımız olacak. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. El birliği ile en kısa sürede bu kötü günleri atlatacağız inşallah. Milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" dedi.
Beş araç ve yirmi kişiden oluşan ekiple Güzelbağ'a yardım götüren Göker "Yardım gönderen ve bizimle gelip sahada yemek dağıtan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83