ALKÜ Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

2017-2018 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Programı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

ALKÜ Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde
2017- 2018 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Programı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlendi. Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Yükseköğretim camiasını bir araya getiren akademik yılı açılış programına üniversitemizden başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı olmak üzere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Güneş, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Uyar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Aydın, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Kantarcı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ile Fakülte ve Yüksekokul birincileri öğrenciler katıldı.

Açılış Programında, geçen yıl başlatılan programın artık her yıl devam edeceğine olan inancını dile getirerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni akademik yılın tüm akademisyenlere ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83