ALKÜ seçimlerini değerlendirdi

ALKÜ Konsey Başkanlığı Seçimleri'nden Ülkü Ocakları'nın desteklediği isimler 6-0'lık zaferle ayrıldı. Diğer şehirlere nazaran kavga ve tartışmaların yaşanmamasında ise Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu ve ekibinin büyük katkısı olduğu öğrenildi.

ALKÜ seçimlerini değerlendirdi

 Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde (ALKÜ) yapılan Konsey Başkanlığı Seçimleri'ni değerlendirdi. 

banner111
Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklamada şöyle: 

"Ülke genelinde mevcut iktidarın gücünü kullanarak birtakım haksızlıklarla üniversite konseyleri AKP bünyesindeki ÜniAk'a kazandırılmış, haksızlıklar neticesinde ise birçok üniversitede asayiş olayları meydana gelmiştir. Bu sürecin hem Alanya'da yaşanmaması, hem de Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin Türkiye genelinde kavga ve olaylarla anılmaması için Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu'nun liyakat, adalet ve demokrasi adına göstermiş olduğu hassasiyet, teşkilatımızın yol haritasını belirlemiştir. Üniversitede demokrasi kültürünün işletilmesi ve yaşatılması için hassasiyet gösterirken, Türkiye genelindeki antidemokratik uygulamalara karşı tüm tedbirleri teknik anlamda alıp, seçimin gerçekleşmesi için demokrasi dışındaki bütün yollar kapatılmıştır. Üniversite yönetimi de bu konuda hassas davranmıştır. Üniversite konseylerinin kuruluş amaçlarına uygun bir şekilde seçim gerçekleştirilmesi için mücadele verilmiş, sonuç olarak, yapılan Konsey Başkanlığı Seçimleri'nde fakülte ve meslek yüksekokullarında 6-0'lık açık ara bir sonuçla Üniversite Konseyi Başkanlığı, milliyetçi ve vatanperver gençlerin demokrasi şölenine dönüşmüştür." 

Bu arada Konsey Başkanlığı Seçimleri'ni değerlendiren Ülkü Ocakları Başkanı Abil Gündoğdu, "ALKÜ'deki onurlu ve dik duruşlarıyla Konsey Başkanlığı Seçimleri'nden ezici üstünlükle çıkan tüm arkadaşlarımızı en içten duygularımla kutluyorum. Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83