ALSİAD Kadınlar Kurulu startı verdi

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) İş Kadınları Kurulu çalışmaları kapsamında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ALSİAD Kadınlar Kurulu startı verdi

ALSİAD, iş Kadını üyeliği ve kurul oluşturmak üzere bir süre önce çalışmalara başlamış ve ilk olarak ALSİAD üyesi İşadamlarının eşleri ile görüşerek, iş hayatında aktif rol alan bayanları dernek çatısı altında toplamaya başladı. Yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda 13 İş Kadınından oluşan ALSİAD İş Kadınları Kurulu dün yaptıkları toplantıda kurul üyelerinin ortak görüşü ve onayı ile Estetika Spa Center sahibi Selma Yelken grup başkanı olarak seçildi.

banner111
ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar yaptığı açıklamada, ALSİAD olarak uzun zamandır Derneğimize İş Kadını üyeliği için çalışmalarımıza başladık ve bu doğrultuda ALSİAD`a üye olabilecek İş Kadınları ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bizler Alanya`daki potansiyeli görüyor ve nitelikli İş Kadınlarımızı Derneğimiz çatısı altında görmek istiyoruz. Günümüzde ne mutlu ki artık işadamı kavramı değil iş insanı kavramı oluşmakta. Kadınlarımızın daha çok söz sahibi olması, toplumdaki statüsünü yükseltecek eğitimleri alması, sosyal hayatta ve iş hayatında daha aktif rol alması ülkemiz için son derece önem taşımaktadır. Değerli İş Kadınlarımızın derneğimiz çatısı altında olmaları derneğimiz adına önemli bir kazanım olduğunu düşünüyor ve hayırlı olmasını diliyorum dedi.

ALSİAD İş Kadınları Kurulu grup başkanı seçilen Selma Yelken, kendisini grup başkanı seçen kurul üyelerine teşekkür ederek, yapacağımız iş bir ekip işidir. Hep birlikte birbirimize destek olur ve inanırsak çok güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Kadınlar sosyal hayatın içinde daha fazla yer aldıkları için kadınların elinde daha fazla done var. Bu nedenle etkili olabileceğimiz konularda fikir üreterek ALSİAD çatısı altında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 18:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83