ALSİAD’DAN ALTSO’YA ZİYARET

Alanya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ALSİAD) yeni başkanı Akın Tabaklar ve yönetim kurulu üyeleri, 15 Ocak 2016 Cuma günü ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. ALSİAD Yönetimi’ne görevlerinde başarılar dileyen Başkan Şahin, geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de işbirliği içinde olacaklarını söyledi

ALSİAD’DAN ALTSO’YA ZİYARET
Ziyarette konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ALSİAD ile her zaman işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek, yeni yönetimle de bölgemizi ilgilendiren konularda dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Alanya ticari hayatının ve sanayisinin gelişimi konusunda ALTSO Yönetimi olarak her türlü çabayı gösterdiklerini vurgulayan Başkan Şahin, ALTSO faaliyetleri konusunda da Tabaklar ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

ŞAHİN: “SANAYİ SİTESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Güzelbağ Mahallesi’ne yapılacak yeni sanayi sitesi konusunda çalışmaların devam ettiğini aktaran Başkan Şahin, bu konuda gerek Alanya gerekse Ankara nezdinde her türlü özveriyi gösterdiklerini dile getirdi. Üniversite, ulaşım kış turizmi ve yaşanan ekonomik gelişmelerin de değerlendirildiği görüşmede Şahin ayrıca, ALSİAD yönetimine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

TABAKLAR: “ALTSO YÖNETİMİ BAŞARILI”

Başkan Şahin’den sonra söz alan ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar ise ALTSO Yönetimi’nin önemli projelere imza attığını belirterek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Şahin’i tebrik etti. Tabaklar, “ALTSO başkanımız Sayın Mehmet Şahin’i başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle tebrik ediyoruz. Bizim de tüzüğümüzde sadece ticaret ve sanayi odasına üye olanlar derneğimiz üyesi olabiliyor. Dolayısıyla bizler de ALTSO’nun bir parçasıyız. Sayın Başkanımız Mehmet Şahin’e de yürütecekleri çalışmalarda bizlere görev düşmesi halinde elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ilettik. Çok yararlı bir görüşme oldu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83