Alstud'tan Tanrıseven'e ziyaret

Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi ve Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Tevfik Yazan, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

Alstud'tan Tanrıseven'e ziyaret

 Alanya Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Tevfik Yazan, Alanya Sağlık Turizmi Derneği'nin başkanlığında Alanya Titan Select Otel'de yapacak oldukları çalıştay hakkında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi. ALSTUD Başkanı Yazan, ”ALSTUD'un başkanlık edeceği çalıştaya tüm Türkiye'de faaliyet gösteren sağlık turizmi derneklerini Alanya'ya davet ederek bir toplantı gerçekleştireceğiz” dedi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN “ALSTUD'A DESTEK VERECEĞİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya Sağlık Turizmi Derneği az zamanda çok büyük işler yaptı. Sağlık turizmi için Alanya’da ciddi anlamda potansiyele sahip bir şehir. Alanya'nın tanıtımı için Alanya Sağlık Turizmi Derneği büyük önem taşıyor. Sağlık turizmi, yeni fakat çok önemli bir alan. El birliği ile sağlık turizmini çok daha iyi yerlere getireceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.



Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2016, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83