"ALTSO Başkanı kim olmalı?"

1 Ekim'de yapılacak seçimde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanı kim olmalı?

"ALTSO Başkanı kim olmalı?"

Yaptığı anketlerle Alanya'nın her zaman nabzını tutan Alanya Adres 1 Ekim'de yapılacak olan ALTSO seçimleri öncesi yeni bir anket başlatıyor. Alanya'nın en büyük kuruluşlarından olan ve Alanya ekonomisini yönlendiren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde iki başkan adayı var. 



Adaylardan birisi geçtiğimiz dönem başa gelen ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Mehmet Şahin. Mevcut Başkan Şahin, geçtiğimiz günlerde yaptığı muhteşem bir törenle bir dönem daha başkanlık yapmak istediğini açıklamış ve adaylığını resmen ilan etmişti.



Bir diğer aday ise Mustafa Tuna. Daha önceki seçimlerde Mahmet Şahin karşısında az farkla başkanlığı kaçıran Mustafa Tuna, bu kez daha iddalı geliyor. Alanya Belediyesi Meclis Üyesi'de olan Mustafa Tuna toplumun bir çok kesiminden büyük destek görüyor. 



İki adaylı bu dev yarışın nabzını ise Alanya'nın en çok ziyaret edilen internet gazetesi olan Alanya Adres tutuyor. Alanya Adres okurlarına "1 Ekim'de yapılacak seçimde Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) başkanı kim olmalı?" sorusunu soruyor. 



Ankete katılıp oyunuzu kullanmak için  linkine tıklayabilirsiniz. 

banner111

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83