ALTSO BAŞKANI ŞAHİN'DEN İLK MESAJ

Gece serbest bırakılan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in "Dualarımızla bugünlere ulaştıran rabbime şükürler olsun, tüm dostlarıma hayırlı bereketli cumalar dilerim" mesajı, beğeni ve yorum rekoru kırdı

ALTSO BAŞKANI ŞAHİN'DEN İLK MESAJ

 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Alanya Ticaret Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

banner111
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 29 Temmuz'da tutuklanan ALTSO Mehmet Şahin, avukatlarının bir üst mahkemeye itirazı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Başkan Mehmet Şahin'in avukatları Fatih Barcın ile Gamze Gargı Çolak'ın 4 Ağustos günü tutukluluğa itiraz dilekçesi bir üst mahkeme tarafından kabul edildi. Gece yarısı serbest bırakılan Başkan Şahin, Alanya'da büyük bir kalabalık tarafından davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Anıt Meydanı'nda toplanan kalabalık, Başkan Şahin'i tezahüratlar eşliğinde omuzlarda demokrasi nöbetinin tutulduğu Atatürk Anıtı önüne götürdü.
Daha sonra evinde istiraate çekilen Şahin, sosyal medya hesabından "Dualarımızla bugünlere ulaştıran rabbime şükürler olsun, tüm dostlarıma hayırlı bereketli cumalar dilerim" mesajını paylaştı. Şahin'in sevenleri, sosyal medya üzerinden Şahin'e geçmiş olsun mesajında bulundular. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2016, 17:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83