ALTSO'da dünya çiçekleri açtı

ALTSO'da dünya çiçekleri açtı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Eğitim Sanat Kültür Rus Derneği (EDURUS) Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “Dünya Çiçekleri” temalı resim sergisi düzenlendi.

ALTSO Fuaye Slonu’nda gerçekleşen Sergide çocukların ışıltılı gözlerinden dünyaya bakma fırsatı bulduklarına dikkat çeken ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “ İki ülke çocuklarının kaynaşmasına şahit olduk. Çok güzel eserler gördük. Dünya çocukların gözünde bir çiçek bahçesi… EDURUS Derneği ile gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyonun devamında da işbirliği yapmaya devam edeceğiz. Ben bu başarılı çalışmadaki emeklerinden dolayı Dernek Başkan Yardımcısı Tatiana Elçi, dernek yöneticileri ve çocuklarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin yarışmaya katılan tüm çocuklara içlerinde Resim Defteri, Kuru ve Sulu Boya Seti, Kara Kalem Seti, Palet ve Uçlu Kalemlerden Oluşan Çanta hediye etti.

EDURUS’TAN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

EDURUS Derneği Başkan Yardımcısı Tatiana Elçi de başkan Şahin’e kendilerine gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle teşekkür belgesi takdim etti. Elçi açıklamasında, “Başkanımız Mehmet Şahin’in destekleri ile geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için çok güzel bir organizasyon yaptık. Her zaman olduğu gibi bize destek veriyor. Buradan derneğimiz ve çocuklarımız adına Başkanımız Mehmet Şahin’e teşekkütr ederim” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2020, 18:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83