ALTSO'dan başarılı öğrencilere tablet ve bisiklet

ALTSO'dan başarılı öğrencilere tablet ve bisiklet

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda aldıkları puanlarla Alanya'mızın Gururu olan öğrencilere tablet ve bisiklet hediye etti. 

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Alanya’nın marka değerini yükselten projelerin yanı sıra eğitim alanında yaptığı çalışmalarla ses getirmeye devam ediyor. ALTSO Akademi, ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu, Konaklı Yabancı Diller Yüksekokulu, TÖMER Türkçe kursları gibi eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan ALTSO; başarılı öğrencileri de desteklemeye devam ediyor. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  bugün de 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda aldıkları puanlarla Alanya'mızın Gururu olan öğrencilere tablet ve bisiklet hediye ederek, ödüllendirdi. ALTSO’da gerçekleştirilen törende, başarılı öğrencilerin yanı sıra aileleri ve öğretmenleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’da hazır bulundu. 

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde de Liselere Geçiş Sınavı’nda Alanya’nın gururu olan öğrencilere bisiklet hediye ederek, başarılı öğrencileri ödüllendirilmişti.

banner111

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Temel Yeterlilik Testi( TYT) Türkiye 44’üncüsü Sayısal Türkiye 751’incisi Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nden Deniz Şahin, 
Temel Yeterlilik Testi( TYT) Türkiye 424’üncüsü, Eşit Ağırlık Türkiye 2172’ncisi, Yabancı Dil Türkiye 383’üncüsü Özel Alanya Oba Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi’nden Hatice Yaşasın, 
Temel Yeterlilik Testi( TYT) Türkiye 1108’incisi, Sayısal Türkiye 562’ncisi, Yabancı Dil Türkiye 1055’incisi TED Alanya Koleji Özel Lisesi’nden Cumhur Başar Çetin,
Sayısal Türkiye 556’ncısı Özel Alanya Doğa Fen Lisesi’nden Halit Berk Erdoğan, 
Sözel Türkiye 2372’ncisi Oba Nazmi Yılmaz Anadolu Lisesi’nden Yasin Uysal, 
Sözel Türkiye 3114’üncüsü Özel Yaşam Tasarım Anadolu Lisesi’nden Ahmet Metehan Öztürk, 
Sözel Türkiye 3436’ncısı Hasan Çolak Anadolu Lisesi’nden Sena Arıkan,
Eşit Ağırlık Türkiye 293’üncüsü Hasan Çolak Anadolu Lisesi’nden Emir Kaya, 
Eşit Ağırlık Türkiye 1195’incisi Hasan Çolak Anadolu Lisesi’nden Bahar Adıbelli ve
Yabancı Dil Türkiye 1732’ncisi Hüseyin Girenes Fen Lisesi’nden İdil Yücel ise eğitimi her zaman destekleyen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e hediyeleri için teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83