ALTSO'dan çifte fuar duyurusu

ALTSO, 29. Hotel Equipment- Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 25. FoodProduct- Uluslararası Gıda ve İhtisas Fuarı'nın duyurusunu yaptı.

ALTSO'dan çifte fuar duyurusu
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) iki duyuru birden yaptı. Yapılan duyuruya göre, '29. Hotel Equipment- Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ile 25. FoodProduct- Uluslararası Gıda ve İhtisas Fuarı' 17-20 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da aynı anda düzenlenecek. Fuarların eş zamanlı olmasının sebebi olarak ise sektörün isteği gösterildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Turizm, konaklama ağırlama ve ikram sektörleri için ülkemizin uluslararası buluşma platformu olarak görülen, etkin ve başarılı iş bağlantılarının kurulduğu, yurt içinde 81 ilden ve yurt dışında 20’nin üzerinde hedef ülkeden sektör işadamlarının buluştuğu Anfaş Hotel Equipment Fuarı genişleyen hacmi ile çok uzun yıllar devam etmeyi hedeflemektedir."

Kendini turizm, konaklama, ağırlama ve gıda sektörü camiasına tanıtmaya veya potansiyelini arttırmaya ihtiyaç duyan tüm firmaları bir araya getirmeyi hedefleyen fuara iştirak etmek isteyen üyeler buraya tıklayarak ALTSO'nun internet adresinden gerekli iletişim bilgilerine ulaşabilirler.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 12:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83