ALTSO'DAN TAHDİT UYARISI

Öğrenci, personel ve ücretsiz servis taşımacılığı yapanların araçlarına tahdit geliyor. Tahdit başvuruları ilçe komisyonunun ardından UKOME tarafından değerlendirilecek.

ALTSO'DAN TAHDİT UYARISI

 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) yapılan duyuruda ticari olarak öğrenci, personel ve ücretsiz müşteri servis taşımacılığında bulunan gerçek ve tüzel kişi taşımacılarının araçlarına tahdit getirileceği bildirildi. ALTSO'dan yapılan duyuruda, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü’nden alınan yazıda; Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu'nun 30 Aralık 2015 tarih ve 2015/12-696 sayılı kararıyla 6360 sayılı kanun kapsamında büyükşehir sınırlarına dahil edilen 14 ilçede ticari olarak servis taşımacılığı faaliyeti gösteren gerçek ve tüzel kişi taşımacıların araçlarına tahdit getirilmesi sürecinin usul, esas ve şartlarının belirlendiği bildirildi. İlgili karar gereği, tahditli plaka başvurularının ilçelerde oluşturulacak ilçe komisyonlarınca değerlendirilmesine ve değerlendirmelerin UKOME Genel Kurulu'na rapor halinde sunulmasına karar verildiği bildirildi" dendi.  

banner111
ALTSO'DAN FUARA DAVET  

Öte yandan yine ALTSO'dan yapılan duyuruda, Atis Fuarcılık tarafından 21-24 Nisan tarihleri arasında ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda 'Travel EXPO Ankara Fuarı'nın düzenleceği bildirildi. Odadan yapılan duyuruda, "Ülkemizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerin etkili ve geniş bir şekilde tanıtılması ve pazar payımızın arttırılması için, gerek yurt içi gerekse yurtdışında bakanlığımızca kamu-özel sektör işbirliği ile yürütülen tanıtım faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilecek olan fuar, Ankara ve Anadolu’nun termal, sağlık, kongre, tarih ve inanç turizmi potansiyelinin pazarlanmasında önem arz ediyor.  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından da desteklenmekte olan söz konusu fuara katılmak veya ziyaret etmek isteyen üyelerimiz detaylı bilgiye //www.travelexpoankara.com/ adresinden ulaşabilir. Tüm üyelerimize önemle duyurulur" dendi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83