ALTSO Meclisi toplandı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

ALTSO Meclisi toplandı
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat ayı olağan meclis toplantısı vatan uğruna canlarını feda eden kahraman Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başladı. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin konuşmasının başında, Afrin’de meşru müdafaa hakkını kullanarak vatan savunması yapan Kahraman Mehmetçiklerimize minnet borçlu olduğumuzu dile getirirken şehit düşen kahramanlarımızı ve gazilerimizi de şükranla andıklarını söyledi.

ŞAHİN: BAŞARI HEPİMİZİZ

Toplantıda meclis üyeleri tek tek söz alarak, başarılı çalışmaları nedeniyle Başkan Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Başkan Şahin de kıymetli zamanlarından fedakarlık yaparak toplantılara katılan meclis üyelerine gerçekleşen projelere verdikleri destek için teşekkür etti.
Meclis Başkanı Metin Atalay’ın toplantıyı açmasından sonra kürsüye çıkan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Meclis üyeleriyle güzel bir çalışma ortamı yakaladıklarına vurgu yapan Başkan Şahin, özverili çalışmalarından dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Şahin konuşmasında, “Başarı hepimizin ortak başarısı. Bizler, sizlerin desteği ile çok sayıda projeyi Alanya’mıza kazandırdık. Allah nasip ederse sizlerden ve üyelerimizden aldığımız güçle yeni projelere imza atacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 15:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83