ALTSO MYO'DA KARANFİLLİ KUTLAMA

Alanya ALTSO Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulda görev yapan bütün akademik ve idari personellere karanfil dağıttı.

ALTSO MYO'DA KARANFİLLİ KUTLAMA

ALTSO Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yüksekokul bünyesinde görev yapan tüm akademik ve idari personel ile destek hizmetlerinde çalışan görevlilere bir kutlama mesajı iletti:

banner111
“Bir toplumun gelişmişlik düzeyi, o toplumun kadına verdiği değerle ilişkilidir. Sosyal, kültürel, sportif, bilimsel ve ekonomik tüm alanlarda erkeklerle yan yana ve bazen onların önlerinde hayata ve insana değer katan, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutlarız.”

Okul bünyesinde çalışan tüm bayan akademik ve idari personellere Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar tarafından odalarında ziyaret edilerek Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tebrik edildi ve kendilerine çiçek takdim edildi. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Süleyman Uyar’a ziyaretlerinde Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Oğuz Nebioğlu ve Öğr. Gör. Ömer Emre Arslan da eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2016, 10:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83